Hermo Plastic bedenkt, ontwerpt en maakt creatieve verpakkingsoplossingen sinds 1978 voor bedrijven in elke branche.

Het begin

Eerste klant

Voor onze eerste klant in Oss kregen we de vraag om ampullen op maat te maken. Hiervoor hebben wij een machine ontworpen en gemaakt (de eerste in een lange rij) om exact te kunnen voldoen aan de vraag van de klant. Dit bedrijf is nog altijd klant en Hermo Plastic is gestaag gegroeid. Hoe? Door hard te werken, aandacht te hebben voor detail en mee te denken met de klant.

Hermo Plastic

Slim innoveren

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren en verbeteren, op zoek naar nieuwe technologieën om toe te passen. Wat we ook erg graag doen, is slimme designs bedenken. Zo is Hermo Plastic geworden wat het vandaag de dag is: een bedrijf waar creativiteit en betrouwbaarheid hand in hand gaan.

Hermo Plastic

Strategie

In 2004 kocht Hermo Plastic de thermovormfaciliteiten van WAA Groep in Venlo, een belangrijke stap in de uitbreiding van het bedrijf. Die kreeg nog een impuls met de verhuizing in 2008 naar de huidige locatie.

In 2022 wordt gekozen voor een nieuwe strategie: nog actiever uitdragen waar we voor staan en wat we in huis hebben. Samen met de klant nog meer nieuwe, creatieve producten ontwikkelen. Want dat is dé kracht van Hermo Plastic.

Hermo Plastic

Erkend leerwerkbedijf

Hermo Plastic is tevens een erkend leerwerkbedrijf. Dat betekent dat wij waar mogelijk onze medewerkers zelf opleiden. Wij werken graag met jongeren die al dan niet een opleiding op een praktijkschool hebben afgerond en kijken daarbij altijd naar wat iemand nodig heeft. We brengen hen werknemersvaardigheden bij en leiden hen op in de cultuur en aanpak van ons bedrijf. We geven ze daarbij steeds meer taken en verantwoordelijkheden. Zo groeien ze uit tot echte vakmensen. En dat is ons doel. 

Interesse in een werkplek binnen ons innovatieve bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Hermo Plastic
© 2024 - Hermo Plastic