Hermo Plastic is een zeer veelzijdige bedenker en maker van kunststof kwaliteitsproducten.
Wij werken dan ook met diverse materialen.

Breed assortiment

Materialen

Bij Hermo Plastic kiezen we voor elk product dat wij maken het meest passende materiaal. Moet het makkelijk te bewerken zijn of juist onverwoestbaar? Of misschien wel allebei. Dat bepalen wij altijd in overleg met u, waarbij wij u kunnen adviseren over de materiaalkeuze. De mogelijkheden zijn eindeloos.

ABS (Acrylonitril Butadieen Styreen)

ABS is erg sterk, stoot- en slagvast én uitstekend te bewerken. Het wordt dan ook beschouwd als een sterker alternatief voor polystyreen. 
Lees meer

Acrylaat

Acrylaat is een kwetsbaar materiaal dat we gebruiken om te printen of laseren. Het is makkelijk te bewerken en we zetten het dan ook graag in bij signing/bedrukkingen.

ESD

Elektrostatische ladingen ontstaan ​​door wrijving van oppervlakken. Statische ladingen oefenen aantrekkingskracht uit op vuil. Met antistatische materialen kan door wrijving geen statische lading worden gedetecteerd.
Lees meer

HD-PE

HD-PE (High Density Polyethyleen) is bekend als ‘Polyethyleen’

PET-A

A-PET platen zijn in de reclamesector en voor verpakkingen en labels een favoriet materiaal. 
Lees meer

PET-G

A-PET platen zijn in de reclamesector en voor verpakkingen en labels een favoriet materiaal. 
Lees meer

PLA

PLA is een biologisch afbreekbaar plastic. Het wordt gemaakt uit melkzuur, dat afkomstig is uit landbouwgewassen, zoals maïs en suikerriet. 
Lees meer

Polycarbonaat (PC)

Polycarbonaat ofwel pc is niet kapot te krijgen. Het is de meest slagvaste transparante kunststof die er bestaat.
Lees meer

Polyethyleen

Polyethyleen is onverwoestbaar. Het is taai, zuurbestendig, scheurt niet, is slagvast, kan tegen extreme temperaturen en bestand tegen chemicaliën.
Lees meer

Polypropyleen (PP)

Polypropyleen bewerken is een vak apart. Hermo Plastic is wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van verpakkingstoepassingen met polypropyleen.
Lees meer

Polystyreen (PS)

Noem het gerust de opvolger van ‘good old’ pvc: polystyreen. Het is veelzijdig en je kunt het zelfs lassen.

PVC

PVC (Polyvinylchloride) wordt voor allerlei toepassingen gebruikt. Dat komt doordat het makkelijk te bewerken is, gelast kan worden, goed te verlijmen is en verkrijgbaar in allerlei afmetingen en kleuren. 
Lees meer
© 2023 - Hermo Plastic